Inhoud

De driedaagse basiscursus ‘Online Marketing & E-commerce’ geeft je praktische handvatten op het gebied van online marketing en e-commerce. Je bent na deze training op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebt een karrenvracht aan praktisch lesmateriaal, lesopdrachten en werkvormen voor je eigen lessen.

De cursus heeft de volgende opbouw:

Dag 1:
Tijdens deze eerste dag worden de ontwikkelingen op het gebied van e-commerce behandeld. Aan de hand van praktische opdrachten maak je een opzet voor een website, met aandacht voor conversiegericht schrijven en conversieoptimalisatie technieken.

Dag 2:
De tweede dag staat in het teken van de verschillende online marketingcommunicatiemiddelen die bedrijven kunnen inzetten om klanten te werven. Je gaat op een praktische wijze zelf aan de slag met verschillende opdrachten en kan deze opdrachten ook zelf direct toepassen in de eigen lessen.

Dag 3:   De laatste dag staat in het teken van data: monitoring & optimaliseren. De uitgewerkte opdrachten worden aan de groep gepresenteerd en door de cursusleider van doeltreffend commentaar voorzien. Meer informatie is te vinden op de website www.hoezoonline.nl

Voor wie?
Docenten die lesgeven aan niv. 3 en 4
Vorm
Training
Data
Ntb.
Tijdsbesteding
3-daagse basiscursus
Trainer
Martijn Borsje
Aantal deelnemers
Min. 15 pers. / Max. 25 pers.
Kosten
€ 650,-- per deelnemer (incl. lunch / excl. BTW)
Locatie
Online of bij De Fietser Ede

Voor (groeps)inschrijvingen kunt u contact opnemen met de MBO Academie via 085 0080900 of info@mboacademie.nl