Inhoud

Er is veel gebeurd afgelopen jaar, een lastig jaar waarin we hebben veel gelaten en nog meer geleerd. En er moet nog zo veel. Als leider, coördinator, spin in het web voel je je verantwoordelijk. Wat zou je graag tijd vrij maken om te sparren met anderen in soortgelijke posities over hoe het anders of handiger kan, ideeën op doen voor nu en later. Vaak ontbreekt de tijd.

Mee doen aan deze leergang brengt je geen tijd, maar wel de rust en ruimte om samen te ontdekken en na te denken over wat en hoe je het kunt doen. Daar gaan we jou in deze leergang bij helpen. We maakten een selectie uit de mooiste voorbeelden uit het land. We vertaalden recente kennis, theoretische modellen naar handvaten en instrumenten die direct toepasbaar zijn in de praktijk van verandering van de teamleider van vandaag. Deze inspirerende sessies zijn er om je bij te staan, een helpende hand op afstand en ook dichtbij als je daar om vraagt.

In een vijftal dagen, met overnachting op een inspirerende locatie, ga je samen met collega’s uit de praktijk leren van elkaar. De inhoud maken we uiteindelijk met elkaar, jouw praktijk is het startpunt, maar in ieder geval komen de volgende vragen aan bod:

  • Managen in tijden van welke verandering, hoe dan?
  • De bedoeling van de organisatie: terug naar het nieuwe normaal?
  • De mensen leiden, professionaliseren en ondersteunen, het team aan zet
  • Samen co-creëren, flexibel ontwerpen en ontwikkelen, leven-lang ontwikkelen, hoe pak je dat aan?
  • Wat moet je goed regelen, hoe organiseer het operationeel proces?

Naast deze 5-daagse ontmoetingssessies met collega’s, organiseren we, online seminars om je kennis te verbreden, of online sessies met mensen met een interessant verhaal en op verzoek spar je over je eigen uitdagingen met leiders met jarenlange ervaring in het beroepsonderwijs.

Voor de Btg Handel gaan we van start met een groep van leidinggevende met een functie als manager/teamleider in het economisch domein: Retail, Commercie, Ondernemerschap en eventueel Zakelijke Dienstverlening. Heb je belangstelling?

Voor wie?
Voor de Btg Handel gaan we van start met een groep van leidinggevenden met een functie als manager/ teamleider in het economisch domein
Vorm
Leergang
Data
In overleg.
Tijdsbesteding
5-daagse sessie met overnachting
Trainers
Karin Geurts en Ivonne Harmsen
Aantal deelnemers
Max. 12 pers.
Kosten
€ 4600,- p.p.
Locatie
Bilderberg Oosterbeek
Inschrijven?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de MBO Academie: 085 0080 900.

Voor groepsinschrijvingen kunt u contact opnemen met de MBO Academie Tel. 085 0080900