Met welke uitdagingen word jij dagelijks geconfronteerd? De snelle veranderingen in de wereld waarvoor we opleiden? Studenten die we willen binden, boeien en vooral ook tot leren willen brengen? Het onderwijs zelf dat wel wat uitdagender kan?

Laat je inspireren en vooral ook uitdagen op de docentendag voor de Handels- en Modeopleidingen. Ben je betrokken bij de opleidingen voor Retail, Ondernemerschap, E-Commerce, Mode, Interieuradvies, Commercie of Sales, wees dan welkom!

We hebben inspirerende sprekers en mooie sessies waarin je wordt bijgepraat of geïnspireerd. Een greep uit de thema’s: generatie Z en kansengelijkheid, anders examineren, omgaan met grensoverschrijdend gedrag, ontwikkelingen in de mode, interieur, retail en e-commerce. We gaan ook in op grote vraagstukken als AI, wat doet dat met ons onderwijs en wat kunnen we en willen we ermee?

Waar we ook erg trots op zijn: twee bevlogen ondernemers die laten zien dat je ook kunt ondernemen met impact, bijdragen aan een betere wereld. 

En natuurlijk onze plenaire sprekers: Christine Boland over de Tijdgeest en Ray Klaassens (bekend van Kamp van Koningsbrugge) over omgaan met tegenslag en weerbaarheid.

Schrijf je in!