Op 23 en 24 november 2023 vindt de Tweedaagse Handel en Mode plaats in Haarlem. Een stad met een overzichtelijke binnenstad, leuke inspirerende plekken en een prachtige hoofdlocatie voor ons gezamenlijke programma.

In deze tweedaagse gaan we samen met u verschillende facetten van de huidige tijdsgeest verkennen. Onze keynote spreker Jitske Kramer trapt af met haar kijk op de tijd waarin we nu leven. Met name gaat ze in op de invloed op ons leven en werk van de veelheid van ontwikkelingen rondom migratie, het milieu, digitalisering en de krapte op de arbeidsmarkt.

In de subsessies in de ochtend diepen we deze ontwikkelingen verder uit. Hoe kun je ervoor zorgen dat prestatiedruk motiverend werkt en inspirerend, in plaats van verlammend en beperkend? Wat leren we van een componist als het gaat om leiderschap? Hoe krijg je meer verbinding met studenten?

Na de lunch kunt u kiezen voor verschillende invalshoeken: we kijken met de bril van de ondernemer, de (online) retailer en gaan op verkenning uit in de Haarlemse binnenstad.

De avond brengen we door in een fantastische locatie aan zee, laat u verrassen!

Het vrijdagprogramma omvat lezingen van Jos Ahlers, expert als het gaat om generatie Z en Milio van de Kamp.

Kortom: het wordt een tweedaagse met veel inspiratie, mooie inzichten, nieuwe en oude verbindingen en natuurlijk ook veel gezelligheid met elkaar.