Ontmoeten en verbinden: tweedaagse Utrecht

Nadat we helaas de Tweedaagse in november 2021 moesten verzetten vindt op 7 en 8 april  2022 de jaarlijkse Tweedaagse van de Btg Handel & Mode plaats. Voor het eerst in de geschiedenis een Tweedaagse in de Lente!

Het programma is in grote lijnen hetzelfde en zo zijn we te gast in Utrecht. Een hele dynamische stad met veel bedrijvigheid waar mensen elkaar ontmoeten en met elkaar worden verbonden: het centrale (ov-)knooppunt van Nederland! Een stad met leuke terrassen, het moderne Hoog Catharijne, een prachtig vernieuwd Centraal Station en waar gebouwen ook weer in oude staat worden teruggebracht. Er is veel te zien en te beleven op het gebied van de handel en evenementen. Maar er is ook zeker ruimte om elkaar te ontmoeten, contacten te leggen, bij te praten, nieuwe verbindingen te maken én natuurlijk nieuwe ideeën op te doen.

Het programma staat geheel in het teken van de opgaven waar we samen voor staan: leiding geven aan complexe herontwerpprocessen en alle uitdagingen die we hierbij op ons pad vinden. Ga samen met ons en elkaar op reis en ontmoet elkaar in Utrecht!

We verwelkomen u graag in Tivoli Vredenburg op 7 en 8 april!

In het kort

Locatie
Tivoli Vredenburg Utrecht
Adres
Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
Datum
7 & 8 april
Kosten
525